Skip to main content

Huub Eitjes

Interim Management en Empathie Expert

Een door de wol geverfde manager met een succesvol trackrecord op het gebied van zelfstandig interim- en projectmanagement. Met brede ervaring bij zowel beursgenoteerde ondernemingen als MKB bedrijven en doorgegroeid van financieel specialist tot algemeen manager.

Gewend te werken met een Raad van Commissarissen en aandeelhouders­vergaderingen. Belangrijkste prestaties zijn de succesvol opgestelde en geïmplementeerde turn-around plannen bij diverse opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening. Verder de realisatie van een veelomvattende bedrijfsreorganisatie van een groothandel dat technisch failliet was verklaard. Bedrijfsmatige problemen vragen om een oplossingsgerichte manier van denken en handelen. Expert in reorganisaties, turn-aroundplannen en change management.

“Luisteren zonder oordelen is de hoogste vorm  van intelligentie”

Daarnaast een maatschappelijke betrokken mens die als succesvol bestuurder een gemeente financieel gezond heeft gemaakt, duurzaamheid op de kaart heeft gezet, economische groei heeft gerealiseerd en een structurele verbetering en impuls heeft gegeven binnen gemeenschappelijke regelingen en dit nog steeds doet binnen diverse stichtingen.

Na een terugblik er achter gekomen dat door verbinding van mensen, teams en organisaties heel veel goeds tot stand is gekomen, deze verbinding is empathie. Wat is er mooier dan door empathie te zorgen dat mensen, bedrijven, organisaties, je omgeving, leuker, beter, wendbaar en duurzaam toekomst bestendig te maken?

Dat is de missie van De EMPATHIEEXPERTS.

Inzetbaar voor

  • Interim Management

  • Empathie

  • Verandermanagement

  • Bestuur

Huub Eitjes
Interim Management
Maassluis

00 31 06 51 15 54 99
huub@eggsinterim.nl